diumenge, 24 d’abril del 2011

AUGMENTANT LA CARREGA...!!!!


Si, si... Zarautz està a 8 cantonades i les carregues de natació, bici i de carrera van augmentant per moments.


Després d’una setmana dura en els entrenaments arriben els quatre dies de festa de Setmana Santa i la carrega encara és més gran però el descans de la feina fa que puguem tenir un bon descans després dels entrenaments i una millor recuperació.


Divendres: Dia de descans obligat després de quatre dies intensos per poder afrontar la carrega del cap de setmana.


Dissabte tirada de 1h 30’ de carrera amb un recorregut sense gaire desnivell, progressiu i còmode.

Diumenge: A les 8 del matí quedem al gimnàs amb el Damia i el Sergi per fer uns 1000m de natació amb neoprè per acostumar-nos a les sensacions que tindrem la setmana entrant al B de Banyoles (després d’un any sense posar-nos el neoprè), seguidament una transició ràpida i cap a pedalar on també s'afegeix el Salva.


LA RUTA: Decidim pujar amunt direcció Puig-reig, Casserres, l’Espunyola, Avià, Polígon amunt, Queralt, baixada per la Cabana, Berga, Cal Rosal, Gironella, Puig-reig, Navàs, Balsareny, Sallent volta a la rotonda i amunt altre vegada fins a Navàs. Si 100km a la Butxaca eh?? Com ens diria el Ramon.


Dilluns de Pasqua: Entrem a la setmana del B de Banyoles però aquest no és el nostre objectiu així que aquesta setmana més carrega però després d’un cap de setmana carregat cal que anem alerta amb la carrega així que 3000m de natació els quals ens ajudaran acabar de recuperar per afrontar els següents dies però a la vegada seguim acumulant metres.

...Seguim..!!!!