dissabte, 2 d’abril del 2011

DUATLÓ ST. JOAN DE LES ABADESSES CAMPIONAT DE

CATALUNYA PER GRUPS D'EDAT


Buff, buff, buff... Quantes coses avui no???


Primer de tot, els nervis previs al duatló, seguint pel patiment durant la prova que ha estat molt i molt gran i tercer la gran notícia al arribar a casa: “EL MADRID” ha perdut!!!!!


A les 14:00 arribem a St. Joan amb tot l’equip, fem una passejada fins un bar per fer un Café, anar a veure el senyor Roca i tornem el cotxe per preparar les coses tranquil•lament i fer la foto d’equip.



A les 15:30 tret de sortida dels homes i 2’ més tard sortida de les dones amb una sortida tranquila i posant tothom el seu lloc a mida que passen els km’s i sobretot amb el desnivell que té el primer tram a peu. Intento regular la pujada per poder apretar baixant, però res de res la baixada ha estat pitjor que la pujada no he pogut recuperar forces tot el contrari he arribat a boxes buida i ven ofegada.


Un cop a boxes: avui una transició lenta i totes a pedalar. Una bici planera amb molt de vent a la tornada el qual ha fet el tram una mica més exigent i sobretot amb les rodes de perfil. Sort he tingut de poder aguantar amb la Barbara quan m’ha atrapat fins agafar el grupet de davant el qual s’havia escapat abans d’arribar el con de tornada perquè sinó encara estaria pedalant amb aquell vent.



Segon tram a peu per acabar de deixar-ho tot i buidar-nos del tot amb el mateix recorregut que el primer tram però més curt amb un 1km i poc, pujant recupero posicions i baixant puc mantenir la posició fins l’arc d’arribada.


Finalitzo 14ena de les fèmines i 2ª de Catalunya del grup d’edat de 20-24 anys.


Ara només falta....Per que pugui ser un dia rodo esperar que el BARÇA guanyi!!! 0-1 (PIQUÉ)


MOLTES GRÀCIES CRIS PER LA COMPANYIA, L'ASSISTÈNCIA I LES FOTOS!!!