diumenge, 26 de desembre del 2010

ENTRE DINARS I SOPARS DE NADAL: SORTIDES DE CARRETERA, DE BTT I CURSES DE SANT ESTEVE
Divendres 24: (Montserrat amb carretera)
A les 10:00 arribada davant de la botiga Tomàs Balles de Manresa (Germans Carrillo, Paco alies Choco, Paco de Bagà, Puça Bagà, Cris Bosque, Lluís Picas i jo Su). Un cop tots ven abrigats tret de sortida direcció el trencant de Marganell, un cop allà baixada cap a Marganell seguint direcció Monistrol un cop tots agrupats al trencant per iniciar la pujada cap a Montserrat parada per treure roba i amunt cadascú al seu ritme. Pròxima parada agrupament al pàrquing per arribar tots junts al santuari.
Encenem tots un ciri i sense esmorzar tornada pels Brucs amb un vent horrorós sort del solet que ens escalfa una miqueta.
A la 13:00 arribada a Manresa ens canviem i (germans Carrillo, Choco, Lluís i Su) cap a dinar al Tagliatella de Manresa, el Cris torna fins a Puig-reig amb bici i els de Bagà retorn fins a Bagà amb furgoneta.

Dissabte 25: (2h de BTT Puig-reig)
Després del sopa de divendres toca sortir a cremar els torrons i agafar gana pel dinar de Nadal de les 14:00 així que a les 11h agafem les BTT’s i sortim pels corriols de Puig-reig.
Diumenge 26: (5km de Roda de Ter) 6a Cursa entre Ponts
A les 8:00 sona el despertador, una bona dutxa per despertar-nos, una torrada amb un got de suc i direcció Roda de Ter amb 7 graus sota zero. Un cop allà formulem la inscripció i anem a un Bar per escalfar-nos i fer un tallat, un cop allà ens trobem amb l’Alba Xandir i el Ricard Calmet parlem una estona i ràpid a canviar-nos i trotar deu minutets. A les 10:30 tret de sortida, tots ven engarrotats pel fred correm tant ràpid com podem i al cap de cinc minuts el fred a desaparegut són dues voltes passant per sobre i per sota el Pont Nou i el Pont Vell. L'últim tram de pujada

L'últim tram de pujada és fa dur però la gent ha sortit al carrer per animar-nos sense pensar el fred que feia el carrer. Moltes gràcies a tots i toes.

1 comentari:

Alba ha dit...

Sí, sí, quin fred a Roda de Ter. Sort d'aquell super cafè, eh? ;) Apa, doncs, a fer més kmssssss
PTNS