diumenge, 18 de març del 2012

SISENA SETMANA

Seguim com la setmana passada, augmentant metres de natació i fent km amb bici però deixant de banda el córrer. Espero que aquesta pròxima setmana pugui explicar les sensacions estranyes de la carrera a peu.

Uns 9.000 metres de natació han tornat a caure aquesta setmana amb bones sensacions però una mica carregada de braços a finals de setmana.

Pel que fa la bici, aquesta setmana he sortit amb carretera el dimecres a fer uns 55 km pels voltants de casa.

El dissabte volia fer una sortida entre 90 i 100 km però vaig ajuntar-me amb el Lluís, Ramon, Albert T, Jim i Paco així que el ritme va ser molt diferent el que jo tenia proposat portar, el principi la idea era anar direcció Avinyò i cap a L’estany però un cop Artés, i després de cadascú dir la seva sobre la ruta i van haver canvis de plans i vam anar direcció el polígon d’Artés, cap a Santpedor, Súria, Vilaredes, Balsareny, Navàs i altre cop cap a Puig-reig.

Després de saber que només havien sortit 85 km volia fer més però les cames tampoc no m’haguessin respòs així que ens vam quedar a casa i vam dinar alguna cosa ràpida i cap a Barcelona a donar una volta.

Diumenge amb un dia soleiat com el d’avui pedalada de Gironella de 35 km amb btt. Mentre parlàvem amb diferents companys informaven pels altaveus que la llarga era dura i que no sortíssim molt ràpid més aviat que dosifiquéssim ens aquells moments no paro de dubtar si fer la curta o la llarga, però acabo decidint que fer un cop van passant els km’s.

Un cop sóc davant dels cartells informatius que indiquen curta o llarga no dubto gens i em llenço cap a la llarga amb precaució i dosificant per quant vindrà la duresa... però els km’s van passant i no trobo res més que pujades que passant com res, corriols, pista però tot molt assequible i una ruta magnifica. L’únic problema que he tingut és enganxar el cul amb un munt de punxes per una caiguda molt tonta i les diferents esgarrinxades que us mostro de seguida jajaja!!!

MARQUES DE GUERRA!!!