diumenge, 30 de maig del 2010

TRIATLÓ SPRINT MATARÓ 2010

Avui 668 triatletes han finalitzat el triatló sprint de Mataró (Campionat de Catalunya per Categories).

El dia des de bon matí ha començat amb un sol magnific el qual ha fet que tot fos rodor per molts de nosaltres. La prova s'ha iniciat amb un minut de silenci pel triatleta del Berguedà Quim Raïch. Seguidament les noies hem iniciat la prova amb una natació tranquila sense cap cop "en el meu cas" això de sortir les noies soles és una tranquilitat.

Tram 1: 00:13:10

Un cop arribada a la sorra de la platja els ànims han estat com sempre, siguis qui siguis el públic sempre et dona ànims. La primera transició ha estat un pel lenta però he fet el màxim per agafar un grupet de noies, quan he estat ven col·locada he intentat donar el màxim i fer algun relleu però amb un n'hi ha hagut prou per veure que el meu nivell no era el que portaven un parell de noies del grup com la Carol Gimenez i d'altres, però tampoc volia frenar perquè poques vegades pots agafar un grup de noies i disfrutar com he pogut fer avui. Tot i disfrutar s'ha de dir que és un circuit bastant perillos el qual s'ha d'anar molt alerta amb els girs de 180º pels grups tant grans que es formen.

Tram 2: 00:35:25

Un cop a boxes la segona transició la faig molt més rapida i intento donar el màxim corrent però com sempre no és el meu fort, tot i així vaig pujant posicions i adelentant algunes noies a la vegada que dues em passen. Els ànims dels companys del club són de gran ajuda en el tram a peu per això vull donar-vos les gràcies a tots per fer el que feu per mi.



Tram 3: 00:23:33


Un cop trobo el Lluís em felicita pels bons resultats d'avui, jo estic contenta perquè les sensacions han estat molt bones i així ho demostren els resultats.


Segona SUB23 i 12 de la General de 73 noies.

dissabte, 15 de maig del 2010

TRIATLÓ SANT FELIU DE GUIXOLS
La prova va començar a les 15:00 donant molt bons resultats pel club, ja que gràcies a l'Angel Nevado el club celebra una gran victòria amb la seva segona posició. Moltes felicitats crac!!!
A les 16:00 males notícies ja que el núvol que feia estona que amenaçava tempesta deixa caure el que portava. Per un moment decideixo que jo a les 17:00 no corraré amb aquest temps, ja que hi ha més curses per fer i no val la pena jugar-se la vida amb la bici. Però a les 16:30 les coses canvien torna a sortir el sol i amb moltes ganes així que em torno a mentalitzar que he de córrer. (Buf quina mandra)

A les 16:50 començo a fer una mica d'escalfament dins de l'aigua i a les 16:58 ja estic a la sorra esperant els jutges, però no es fins a les 17:2... que donen el tret de sortida: començo a nedar per una banda molt tranquila sense cap cop però amb males sensacions ja que vull nedar més ràpid però no puc, però ho segueixo intentant a la segona boia rebo algun cop però això ja està el sac així que només he d'apretar una mica les dents, en fi males sensacions. Quan arribo a boxes agafo la bici i pujar,pujar, pujar, baixa, baixa, baixa, pujar pujar, pujar, baixa, baixa, baixa...quina por!!!
Un cop a boxes deixo totes les coses tant ràpid com puc (sempre la T2 més ràpida que la T1) i surto tant ràpid com puc però el ritme baixa una mica i no puc mantenir el que portava des d'un inici. La ferida dels dits em molesta però intento no pensari.

Els ànims dels companys d'equip són genials mai havia estat tant contenta (Moltes gràcies a tots/es i els petits/es).
Un cop finalitzada la cursa "rengo" una mica per les males sensacions que he tingut en alguns moments però tots ells em fan reflexionar i tenen raó, ja que he d'estar super contenta de com m'ha anat pensat que fa quatre dies estava com estava i en canvi ara ja torno a competir, així doncs la moral amb puja de cop.

3a SUB23 de la general però podi de 2a SUB23 ja que la primera ha guanyat la cursa i no li donen premi per categoria.

diumenge, 9 de maig del 2010

COMENÇANT LA NOVA TEMPORADA DE TRIATLÓ 2010
Bueno, després del petit accident amb bici, he començat la temporada i la veritat que els resultats no podien anar millor.
El passat divendres 7 de Maig la Uvic assisteix als campeonats universitaris de traiatló a Alicant amb tres nois i jo com a noia. Jo assisita per provar que tal reaccionava després de l'accident sense forçar la màquina i poder-ho donar tot el diumenge a Sitges si els genolls em responien tal i com jo volia. (HEEEE nois i per passar uns dies amb vosaltres que van ser genials).
Després de la prova vaig poder comprovar que estava bastant bé i que el diumenge podria competir tal i com deu mana, fent desapareixer l'espina que duia clavada d'Alicant per culpa del flato.
Avui diumenge, tot i començar malament per culpa de la pluja la qual ha impedit que el Lluís i el Dario poguessin arribar a Sitges amb bici i animar-me, la prova ha començat genial a l'aigua amb un resultat de 11:35 (la mala mar semblava que ens perjudicaria però ens ha ajudat molt ja que la corrent ens portava a favor en tot moment, menys el primer tram fins a la sortida de l'spigo). El tram de bici pensava que patiria moltissim ja que he començat sola però ens hem agrupat tres noies al finalitzar la primera volta i ha permés un resultat de 38:43 bon resultat tot i que el circuit no era pla. I per últim pel que fa la carrera a peu la qual he començat patint per por d'agafar flato, ha acabat amb 22:51 mitja de 4:35. Un total de 1:13:09, el qual m'ha donat la segona posició amb SUB23 i 16a de la general de femines. Així doncs no podia començar millor la temporada.


Gràcies a tots i totes pels vostres ànims i moltes gràcies Albert i Joan per esperar que finalitzes la cursa els vostres ànims han estat de molta ajuda.