dissabte, 9 d’octubre del 2010

I CURSA DE MUNTANYA (ESPAI kILIAN) CASTELLAR DE N'HUG
Primer dia de pont i m’enganyen per anar a córrer a Castellar de N’hug 15km de muntanya. No vull n’hi imaginar com seran de durs per allà dalt, però només pensar que el Kilian Jornet està darrere amb l’organització ja us podeu imaginar com ha estat.
Comencem a córrer per pista i tot baixada deixant anar les cames i com cabres, miro el rellotge el km 2 i sota 4:15 per un moment m’espanto però que collons si quan començarà a pujar el temps es posarà al seu lloc.
Arribem al km 5 i ja comencem a pujar mica en mica, passem el primer avituallament i la pendent va augmentant, miro endavant i la gent comença a caminar jo intento seguir un ritme suau però sense deixar de córrer, però al cap d’un km (km6) decideixo caminar pq segur que avançaré més que no pas corrent aquest ritme. Així doncs mans als quàdriceps i amunt pas a pas!!!
Van passant els km fins el 10 on tot semblava que ja havia d’acabar però allà encara ens quedava el més dur una pujada de 200m amb un 25 0 30 % de desnivell més o menys tothom caminant amb una mica de boira però res de mirar cap amunt sinó tombarella endarrere jajaja!!!
Un cop arribem al cim segon avituallament una xuclada d’una taronja i cames avall, ara si com cabres de veritat circuit molt tècnic fins gairebé a Castellar de N’hug on s’ha agafat un tros petit de pista i altre cop marges avall per caminets amb pedres, un cop al mig del poble uns nens animant: Vinga 100m i sou a la plaça!!! Últim esforç i allà estic arribant a la plaça amb un esclat d’aplaudiments de molts dels finalistes.
Un matí molt divertit i molt, molt diferent dels entrenaments i competicions realitzades normalment.
Moltes felicitats a l’Alba i el Ricard primers finalistes de la cursa!!!

1 comentari:

Alba ha dit...

Eiiii, gràcies! Tens raó, un matí diferent i divertit! Una abraçadaaaaa