diumenge, 17 d’octubre del 2010

BBT CAL MARÇAL I MITJA MARATÓ PUIGCERDÀ
BTT
Avui no ha fet falta realitzar cap desplaçament per disfrutar d'un matí d'esport. Un diumenge amb molt bona companyia (amics/amigues de Navàs), amb fang, amb pols, pujades, baixades, caminets, pista, trialeres, amb alguna caiguda mes que altre, etc. I com no podia ser millor al poble.

Després de cinc o sis anys de no participar a la BTT de Cal Marçal avui he tornat a les "andadas" de la BTT i la veritat es que he disfrutat com mai i sobretot sense nervis de competició.
M....Mentida una mica de nervis de competició si que els he tingut dins del cos, però no per mi sinó per la presència del meu cosí en el RAID de la cursa, el qual ha finalitzat amb una segona posició molt marescuda i llàstima de no poder disfrutar del calaix de dalt de tot del podi després de lluitar per ell obrint alguns camins davant dels altres.

MITJA MARATÓ PUIGCERDÀ

Mentre nosaltres lluitàvem amb la BTT, el Lluís, el Joan C i el Xavi C lluitaven corrent pels carrers de Puigcerdà sense deixar-se vèncer pels 21 km que els desafiaven des d'un principi.

Tots tres finalistes de la prova i amb molt bons resultats.

Lluís Picas: 1:21:...
Joan Carrillo: 1:32:..
Xavi Carrillo: 1:34:..

I el Lluís pujant a podi amb novena posició de la general.

(Per la meva part millor no assistir a les seves curses, pq si assiteixo a elles o no li van be, o pitjor encara es perd pels camins anant amb segona posició de la general)