dissabte, 22 de gener del 2011

DONADA D'ALTA
Després de deu dies de descans l'entrenador m'ha donat l'alta això ha estat com anar el metge.
Així doncs ha començar escalfar motors i sobretot buscar petits objectius per anar-nos motivant fins arribar al gran OBJECTIU al juny.
Avui per començar he pogut sortir a rodar dues hores amb carretera sense pujar molt de pulsacions. Una mitja hora d'escalfament seguit d'una hora una mica més intensa però res de l'altre món simplement augmentar una mica el ritme i per finalitzar uns altres 30' suaus.
Tot i sortir tard (12:30) les temperatures no eren molt altes i la primera mitja hora portava els dits de les mans congelats. Suposo que les ganes de sortir a fer alguna cosa superaven la mandra pel fred que molts esportistes han tingut avui ja que durant dues hores només he vist dos ciclistes per una zona on normalment en aquesta franja horaria sempre trobes moviment.
Salut!!!!!

divendres, 14 de gener del 2011

10 DIES DE DESCNAS

Com molt bé ens diu l'Alba hi ha moltes formes i estratègies de descans. On tothom les aconsella diferents i on podem escollir nosaltres la que més ens agradi.

De les tres o quatre que ha aconsellat l'Alba del descans anual a mi m'han "obligat" jajaja a fer 10 dies de descans en el qual puc realitzar 3 entrenaments de com a molt 1h 30' si es tracat de ciclisme, d'un màxim màxim!! de 45' si es tracta de córrer i han d'estar repartits en aquests 10 dies amb dos dies entre mig sense fer res.

Aquests deu dies de descans van començar diemcres 12 de gener fins divendres 21 on acabaran i el cap de setmana podre tornar a començar a entrenar amb il·lusió pels nous reptes del 2011!!!!

Així doncs ens veiem a la tornada!!!


dilluns, 3 de gener del 2011

CAP DE SETMANA DE CAP D'ANY


Diumenge 2 (Duatló de Cabrils)


L'alarma de l'iphone falla el primer cap de setmana de l'any. L'alarma d'un sol ús ha fallat aquest diumenge i ja ho va fer l'1 de gener, el que va provocar que molts ciutadans es quedessin al llit dormint. http://www.regio7.cat/tecnologia/2011/01/03/lalarma-liphone-4-falla-cap-setmana-lany/121308.html


Doncs SI SI!! jo vaig ser una d'aquests 1,7 milions de persones de tot el món que gairebé es queda al llit sense poder anar a Cabrils per culpa de l'alarma de l'iphone.


Gràcies el Lluís que va aixecar-se per anar el wc i amb el soroll que va fer vaig despertar-me a les 7:20 i havia d'estar entre les 7:15 i 7:30 a Navàs. Vaig dutxar-me i canviar-me mentre ell em preperava l'esmorzar i vaig sortir com un coet cap a Navàs, esmorzant pel cami, on m'esperaven tots els de l'equip per marxar cap a Cabrils. Vam carregar la bici de la Rosa dins el cotxe i ràpid cap a Cabrils. Durant el tregecte tocava relexar-me una mica després del despertar tant estressant.


Un cop allà agafem les coses i cap a boxes a deixar el material, visitar el senyor roca i cap escalfar una mica.


A les 9:56 sota l'arc de sortida tots col·locats, cares de cansats ja sigui per la cursa dels nassos, per la resaca de cap d'any, etc. Jo sense ganes de competir però "pam" tret de sortida correm carrer avall la gent va molt ràpid i jo corro tant com puc però no tinc gens de forçes. Cap el final del primer tram hi ha molt fang i patinada amb reblegada de tormell i sempre el mateix. M'aturo i m'assec a terra comença a passar gent i preguntar si estic bé, jo els afirmo que si i que corrin tant com puguin al cap de poc passa la Montse i li dic que no pari que de seguida m'aixeco. Durant aquells instants em passa de tot pel cap: 1. El fet d'adormir-me era una senyal?. 2. Quan arribi a boxes plego això no pot ser bo, competir divendres i diumenge. 3. No no puc parar he d'acabar per l'equip s'ha de puntuar.


M'aixeco i arribo a boxes com puc amb el tormell adolorit, agafo la bici i començo a pedelar sense ganes però vaig atrepant a gent. Topo amb la Montse parlem una mica però de seguida m'allunyo em trobo valenta sense patir gens així que vaig tirant i no paro d'adelentar a gent. Un cop a boxes canvi de calçat i cap a córrer si les cames ho permeten.

Finalment bons resultats de l'equip tant masculí 8 per equips tant femení 2es per equips femenins i Rosa Navarro 3a classificada.


Dissabte 1 (Volta l'escalestric)


A les 12 sortim amb el Lluís amb bici de carretera per estirar una mica les cames després dels 10.000 del divendre a la tarda. Temperatura ideal amb molt silenci a tots els pobles.


Divendres 31 (Cursa dels nassos BCN)


Costipada però amb ganes de fer una bona cursa. Sortim la Cristina el Toscas i jo al mateix ritme tots per anar a fer 43 però un cop el km 5 jo cedeixo i deixo que s'escapin, afluixo el rimte estic ven tapada em costa respirar i les orelles em fan bastant mal per això penso que si segueixo aquell ritme poder no acabaré. Durant els últims cinc km faig la meva cursa intentant no patir més del compte així que acabo arribant a la meta amb 45:26 no és la marca que tenia pensada fer però molt contenta per estar amb l'estat que estava.


Moltes gràcies pels ànims de tots aquells/es que ereu allà per fer-nos costat l'últim dia de l'any.