diumenge, 13 de març del 2011

DUATLÓ REUS 2011

Per primer i últim any que participo en el Duatló de Reus el qual havia de ser un entrenament més de cara a Zarautz, el qual no puc acabar per la mala organització de la prova en el tram de ciclisme.

Un cop a Reus, temps just per descarregar les bicis, deixar-les a boxes, escalfar una mica i col·locar-nos sota l'arc de sortida. Un cop donen el tret de sortida comencem a córrer de menys a més tal i com m'ha proposat l'entrenador els 5 km's es fan molt llargs però després de parlar amb la gent descobreixo que eren 5km 600m i sembla que no però la cosa canvia.

Entro a boxes amb una noia del igualada desena i onzena 24:13 contenta, un cop agafo la bici ella s'escapa en la transició i jo agafo el segon grupet vaig recuperant posicions arribo a recuperar 2 posicions però això no dura molt, segona rotonda que trobem i ja no hi a cap tipus d'indicació....? Quin trencant agafem? On estan les senyals? Donem dues voltes a la rotonda i cada vegada s'afegeix més gent el grup fins a formar un gran grup, decidim anar direcció a Reus i ens tornem a posar a l'autovia. Els cotxes no paren de tocar el clàxon i ens passen a 110-120 això podria haver acabat molt malament però em estat de sort i tot ha acabat bé pel que podia haver passat.

Un cop entrem a Reus ens dirigim cap a boxes tot el grup, un cop allà els de la federació no saben que dir-nos, cada vegada arriba més gent que s'han perdut arribem a ser més de 50, la gent està molt alterada, emprenyats, dolguts... Suposo que enteneu el pq no? Ens desplacem fins allà per passar un bon matí i gaudir de l'esport que fem, realitzant una competició on demostrem el millor de nosaltres gràcies els entrenaments realitzats en el dia a dia de la setmana, on ens fan complir una normativa, pagar per l'organització, etc i l'organització rep aquests diners però compleix la normativa que ells haurien de complir?? (Vetllar per la seguretat dels participants, senyalitzar el circuit de la millor forma possible, intentar que tots nosaltres disfrutem el màxim d'aquell dia, etc) Però compleixen?? Tots ens podem equivocar.. .però per això és fan les valoracions després de l'organització d'un esdeveniment com aquest no? I si l'any passat ja es van perdre participants...!!!! Com pot ser que aquest any pugui tornar a passar???

Primer estava alterada, després m'he calmat i he gaudit de l'ambient ja que només era un entrenament més i no calia mirar enderrere però a mida que passen les hores m'adono que m'ha sabut més greu del que reia en un principi.
La Federació ens ha dit que si fóssim més d'un 20% de participants perduts la prova no serià puntuable dins els circuit català ja que no podien permetre que alguns clubs perdessin els punts de la prova per culpa de l'organització. A mi això no m'importava ja que era sola del meu club però podia entendre els altres participants.
En fi, el que em sabia més greu eren els bons resultats del meus companys de grup "QUARTS" per equips!!! Han fet un dels millors resultats per equips i ara no puntuarà? Però també entenc els altres equips.


QUINA ÉS DONCS LA MILLOR SOLUCIÓ PQ TOTHOM SIGUI BENEFICIAT DE LA MILLOR FORMA POSSIBLE??