diumenge, 14 de novembre del 2010

DUATLÓ VILADECAVALLS

Per primera vegada el club triatló l'eix de Navàs té la presència de l'equip femení en un duatló de muntanya i amb molt bons resultats.

Sortim tots de l'eix a les 8:40 direcció Viladecavalls, jo sense nervis i no m'agrada aquesta sensació, crec que els nervis hi han de ser abans d'una cursa i aquí no els tinc així que desconec aquestes sensacions.
Un cop allà, tot molt ràpid: descarregar bicis, portar-les a boxes, escalfar cinc minuts i col·locació sota l'arc de sortida. Amb la Rosa ens col·loquem bastant endavant.

Tres, dos, un i tret de sortida. Corro tant com puc però amb unes sensacions molt estranyes no estic com sempre però no ser que tinc, així que segueixo apretant, van passant els km's i no em passa cap dona i només porto la Rosa primera i l'Ester del Reus Plom segona. Així doncs vaig tercera, això m'anima i encara intento apretar una mica més. (Pujades dretes, baixada, pujades...) Última recta abans de boxes, el públic no para d'animar-me i informar-me que vaig tercera això m'anima moltíssim però jo per dins: "Tranquils que ràpid em recuperen el que els he tret".

Transició 1: 6,5km's 29:15

Disfruto tant com puc dels ànims del públic i ràpid a pedalar. Aquí comença la desmoralització: PUJADES, MÉS QUE PUJADES, CORBÉS I ENCARA MÉS PUJADES, aprofito els pocs metres de baixades per baixar sobre la bici, ja que pujant només hi ha que cues i s'ha de baixar de la bici. Arriba un punt que vull preguntar quans km's falten però sort que no ho faig, pq segur que hagués llençat la bici per algun marge avall.
Transició 2: 1:24:33 (Els 17km's més llargs de la meva vida)
Arribo a boxes molt i molt cansada però contenta de saber que ja sóc allà. Començo a córrer i primera rampa amb escales renego i amb cago amb l'Andreu, camino una mica i un cop a dalt començo altre vegada i apreto tant com puc però arriba una baixada i m'apareix el flato això fa que aflaqui el ritme i una noia aprofita per passar-me. Altre cop planeja i puc apretar una mica més, de seguida apareix l'última rampa i allà apreto i aprofito que el flato no em molesta i passo a uns quants nois i una noia. Un cop dalt apareix l'última recta i apreto tant com puc fins arribar a la línia de meta on m'esperen tots els de l'equip.
Transició 3: 21:43 Vaya pet!!!
Aprofitem per explicar una mica les batallets mentre esperem l'entrega de premis. I sobretot per confirmar que Puig-reig va ser un passeig al costat d'aquest.
2ª Fèmina: Rosa Navarro
1r SUB23: Cristofer Bosque amb el millor parcial de la bici i 8 de la General.

Classificació per equips de fèmines:
1r Club Triatló Reus Plom
2n Club Triatló l'eix de Navàs
3r Club Triatló Sant Joan de les Abadesses

Ens fa falta l'equipació!!!

dilluns, 8 de novembre del 2010

DUATLÓ PUIG-REIG 7/11/2010

Després d'una setmana sense actualitzar el blog, no per no haver fet res la setmana pasada sinó pel simple fet de la falta de temps i no poder explicar les batalletes del pont de tot sants les quals van ser moltes (Sortida amb btt, Montserratina amb els de navàs, entreno de carrera a peu pel circuit del duatló de Puig-reig) avui toca explicar un diumenge rodo com el d'ahir.


VIII duatló de Puig-reig, amb una gran presència del club triatló l'eix de navàs, tant amb fèmines com amb mascles i sobretot deixant el club ven amunt.

Pel que fa la meva part m'agradaria explicar totes les sensacions que vaig tenir amb cada segment i explicar les meves batalletes però hi ha tantes coses per explicar que si començo fotre un rotllo al blog que necessitaré dues pàgines. El que si que puc dir és que va ser molt especial tant per ser el primer duatló de muntanya i obtindre unes sensacions esportives molt bones com per l'ambient que tots els membres de l'eix de navàs van generar abans, durant i després de la cursa.
Al finalitzar la cursa i conjunament amb el sorteig de material esportiu l'entrega de premis amb una gran presència del equip femení l'eix de Navàs sobre el podi.

3r FÈMINA: Sílvia Pineda

1r Vaterana: Montse Juncarol (10 fèmina)

1r Sènior: Cristina Rotxés (4 fèmina)

1r Local: Susagna Rodriguez (7 fèmina)


PD: MOLTES FELICITATS A TOT L'EQUIP DEL CEQUIE, encara que es pensin que no es veritat han estat una organització de primera com mai havia vist enlloc.