diumenge, 7 de febrer del 2010

MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS:
Dia 7 de febrer del 2010, assoleixo el meu primer objectiu de l'any completant la meva primera mitja marató amb molt bons resultats.
Un dia amb molts nervis i amb molta pressió sobre, però és el gran dia i s'havia de donar tot el que es pogues.
Al matí un cop a Granollers una hora i mitja abans amb els altres companys d'equip: Montse Juncarol, Xavier Garcia, Andreu Catllà i la meva llebra Lluís Picas decidim anar a fer una café i estar una mica calents dins d'un bar.
A les 10:00 ens anem a canviar i escalfar una mica per el carrer de la sortida, cada vegada em poso més nerviosa, però em mentalitzo que patire però que aquest és l'objectiu i s'ha de fer el que sigui per aconseguir-lo.
A les 10:45 donen el tret de sortida i ens costa arrencar, però un cop arrenco apreto una mica i anem adelentat gent, el Lluís m'ha de frenar una mica pk diu que vaig massa ràpid. Amb col·loco derrera una noia i intentem aguantar el seu ritme jo vaig bé aquell ritme i anem aguantat fins el km 7 després he d'afluixar una mica però em vaig mantenint sense mirar en cap moment el rellotge, ja que el Lluís el va controlant i em va marcant el ritme. Passem el km 10 amb 47 minuts i poc aquí estic contenta pk les sensacions són molt bones. Segueixo al mateix ritme sense apretar molt, ja que queda la meitat i són molts km. Em vaig deixant anar i vaig apretant on puc però cada vegada vaig notant que em costa més i que el ritme va baixant, però vaig fent. Al km 18 comença el patiment crec que ja no puc més i no puc apretar però intento mantenir el ritme al màxim, el Lluís em diu que apreti que tenim el globus de 1:40 davant però no puc i no vull forçar pk 3km es poden fer molt llargs, intento mantenir com puc. El km 20 intento apretar però les cames no tiren, puc veure la meta sembla que estigui molt aprop però apreto i apreto i no acabo d'arribar, això ja està al sac queden molts pocs metres i la gent no para d'ànimar els seus ànims són molt agraits però les forçes s'estan acabant, últims 100m apreto tant com puc i disfruto de l'arribada.
Fi de la meva primera mitja marató amb 1:42:16, segons el meu rellotge, ara falta que surtin les classificacions però per a mi aquesta ha estat una gran marca i una sorpresa ja que jo volia fer 1:45:00 i he pogut baixar el temps marcat.
Vull donar les gràcies a tots/es aquelles persones que em veu ànimar en el seu moment, sobretot a l'entrenador que ha tingut la pasciència d'agunatar-me tot aquest temps i el Lluís per aguantar tots els meus entrenos i per acompenyar-me tota l'estona en aquest gran dia.
GRÀCIES!!!!