diumenge, 18 d’octubre del 2009

FI DE TEMPORADA:
TRIATLÓ OLÍMPIC
GARMIN BCN!!!
El desperatdor sona a les 4:50 de la matinada, això ja sembla un Ironman.
A les 5:30 direcció Barcelona sense gaires nervis, ja que no em visitat el senyor roca, un cop a Barcelona un fred que pela però tot i així menys que a Puig-reig que estavem a 3º, però ràpid a deixar les coses a boxes i poder possar-me el neoprè per veure si es passa aquest fred.

Boxes


Quina rasca deu meu!!!

Un cop el Neopré posat direcció a la platja per veure la sortida dels d'èlit (en la qual surt l'Alba Xandri i s'ha d'animar) i sobretot escalfar una miqueta que amb aquest fred al final quedarem congelats. (Mireu els meus peus ja començen a congelar-se, jajaja!!!)

La veritat és que res d'esclafar perquè amb la mala mar que hi ha qualsevol es tira a l'aigua, si ja hi ha gent que ja ha perdut les ulleres amb un cop d'onada.



Un cop és dona el tret de sortida dels d'èlit ràpid a col·locar-nos a lloc per la nostra sortida ja que no ens dona temps n'hi de posar-nos nerviosos que un segon tret dona el senyal de la nostra sortida.

Des de fora és veia mala mar però des dins l'aigua no us podeu imagiar lo grans que es veien aquelles oles. Fins la primera marca etern pensava que feria 45 minuts avui però després passa tot bastant ràpid.

Alba sortint de l'aigua!!

Mentre jo arrencava el tram de bici el company del club Jaume Leiva escaflant per donar-ho tot en el tram a peu per relleus.


El Junca!!! El tinc davant, no sabia n'hi que participava, aquest home està a tot arreu!!!

Ai ai!!! Junca que vinc per derrera i t'atraparé jajaja!!!

Gomez Noya iniciant el tram a peu.

Alba iniciant el tram a peu i amb moltes forçes.

Jaume iniciant el tram a peu.

Junca iniciant el tram a peu.

Jo iniciant el tram a peu.

Mare meva quines bones sensacions avui, menys les de l'aigua que pensavas que avui ens ofegavem allà dins, un cop a boxes miro el rellotge i només porto 1:36:... això és que he fet una bona bici bueno sobretot millor que la de l'any passat. En primer moment penso que m'he saltat una volta però pregunto amb el Lluís i no no he fet les tres voltes o sigui que a ara a patir i disfrutar.

L'equip del Gomez Noya arribant a meta, vaya equipas. L'equip del Jaume arribant a meta, felicitats campeo!!!

Alba arribant a la meta, felicitats campeona!!!

Junca arribant a la meta!!! Jo en els últims metres!!!
Jo arribant a meta amb molt i molt bones sensacions i sobretot amb un bon temps i baixant el temps de l'any passat:

Natació: 00:27:40 (Crec que hi havia un pelet menys perquè he fet una mica menys que l'any passat i la mar estava més alterada)

T1: 03:59

Bici: 1:05:38 (Tres voltes total 39.9 la mateixa distància que l'any passat, però avui he pogut enganxar un grupet i això ha anat de perles)

T2: 01:13

Carrera: 00:43:07 (Mare meva això si que es genial el Jaume diu que no hi eren exactes però tot i així el temps ha millorat molt per molt que pujem 2 minutets)

Total: 2:21:34 MOLT I MOLT SATISFETA

(Mira si estic satisfeta que m'estic plantejant fer un B el setembre de l'any 2010 però si aquest hivern corro una mica sinó res de res jajaja!!!)

Quin home que tenim el club, això no es pot deixar perdre!!! Vaya màquina!!!

Gràcies, mama per venir a veurem!!! m'has donat molt ànims!!!

I per finalitzar una foto amb el gran triatleta Javier Gomez Noya!!!

dilluns, 12 d’octubre del 2009

TRIATLÓ SPRINT VILANOVA
Ahir 11 d'octubre de 2009 es celebrava el X triatló sprint de Vilanova amb un total de 1000 inscrits. Tres dels quals eren participants del club triatló l'eix de Navàs jajaja!!! Més un soci de l'eix que va participar per primera vegada i com molt bé diu el Jordi ja és Finisher!!! Felicitats Isaac.

La prova va ser molt xula tot i que a mi se'm va fer una mica dura, ja que no tenia el dia però tot i així vam fer el que vam poder!!!

Sortida de l'aigua

Inici tram ciclisme!!!


Inici de la segona volta amb bici!!!



Primera volta corrent

PODI!!!

La veritat és que l'esforç va tindre recompensa!!! Però si vaig pati aquesta setmana, la setmana que ve que passarà si és el doble?¿?¿
Llàstima que s'acabi la temporada perquè poder viure aquests dies és una satisfecció molt gran!!!