divendres, 29 de maig del 2009


FINAL DE LA CHAMPIONS "ROMA"


Dimarts dia 26 a les 6 de la tarda sortiem del camp nou direcció Roma!!!


I dimecres dia 28 a les 12:00 del mig dia només arribar a Roma va començar la festa i no va parar fins a la 1:00 de la matinada quan tornavem a pujar a dalt de l'autocar per tornar cap a BCN!!!


Aquests jugadors es mareixen tot aquest gran viatge que vam fer per poder veure aquesta gran final perquè com va dir el Pep : "No us fallaran" i no ens van fallar!!!!!



La pell de gallina no hi ha paraules d'aquest moment!!!!

Els jugadors escalfant una mica però amb 10' ja en van tindre més que suficient...

Després de pitar el final del partit!!!!!! Uii Uii Uii, aquí ja vaig perdre els papers!!!


Bueno res més no hi ha paraules d'aquest dia!!! S'ha de viure i no crec que pugui viure algun fet com aquest mai més!!!

diumenge, 17 de maig del 2009

TRIATLÓ SANT FELIU DE GUIXOLS 2009

Dissabte dia 16 de Maig de 2009, ens despertem a les 8 amb el Lulu, ell agafa la maleta i marxa direcció al gimnàs a nedar una mica fins que a les 9 el passa a buscar el Dario amb bici per marxar direcció Sant Feliu de Guixols.
A les 11:·15 arribo al gimnàs on he quedat amb el Joan Molist i el Gerard per marxar direcció a Sant Feliu, però el Gerard li ha passat el temps volant per casa i va tard... Nosaltres començem a tirar i ell ens acaba atrapant pel camí.

Un cop a boxes començen el nervis que no he tingut amb tot el dia, queden 30 minuts pel tret de sortida i encara he de preparar totes les coses. Un cop tot està apunt buscu si el Lluís i el Dario han arribat i en el mateix moment d'aixecar el cap apareixen els vaig a veure per preguntar-los com els ha anat i marxo ràpid cap a la platja al lloc de la sortida on em tiro per fer quatre braçades i surto com un cuet de lo freda que esta....
Tres, dos, un i tots a l'aigua: "Cops, enfonsades, les ulleres em marxen dels ulls, glops d'aigua, ..." Tot el que no vaig passar en el meu primer triatló em va passar aquest dissabte. Sensacions en les quals vaig pensar que no arribaria mai al final. (espero que en cap altre triatló ens fasin sortir amb els pros)

Una mica de braça, amb tranquilitzo una mica i al final decideixo tornar a nedar i recuperar el temps perdut...
Bufff...!!!!

Començo arribar...!!!!


La platja ja està aquí, per fi toco de peus a terra, però no aconsegueixo salvar les ulleres i les deixo que marxin, jajajaja...!!!


I ara pla, aquí comença lo més bo, només el qui el va fer sap que venia...!!!

Però al final arribo més be del que em pensava sobretot de cames i començo el tram a peu amb moltes ganes...!!!

Hi apa aquí estem intentant recuperar les posiscions que havia perdut al tram de ciclisme i al final em surto amb la meva recuperant 4 posicions...

Cansada però ja estic a la recta final i pensant amb el Triatló de Mataró...!!!

(Un cop a l'arribada volto una estona però quan trobo al Lluís i el Dario ens decidim anar a dutxar i després tornar a buscar la bici, volto una mica per la zona de l'organització buscant el Junca i el Gerard per tirar-nos una foto d'equip, però res, no ens trobem això de les tres sortides ha estat un xou, al final decidim marxar perquè fa molt fred i dit i fet, només ha faltat que sortissim de Sant Feliu que ja em truca el Gerard per preguntar on estic, que no em troben, els explico tot, intercanviem sensacions i quedem que ja ens veurem pel gimnàs...)

divendres, 15 de maig del 2009

CAMPEONAT D'ESPANYA UNIVERSITARI DE TRIATLÓ:
ALMERÍA 9 DE MAIG DE 2009

...ARRIBADA A ALMERÍA... (ANDREU, GEMMA, ORIOL)
JUANDE...!!!!
...FOTO AMB EL SUPER EQUIP...

dilluns, 4 de maig del 2009

ESTRENANT LA BICI, AMB LA PUJADA A QUERALT!

Encara no sabia el que m'esparava tot contenta a dalt l'espunyola i el Savador Busquets content perquè ja estavem a mig camí.

Aquí pla que estava patint jajaja!!!!

Lluís i Susagna


Cansada però molt contenta, sense el Lluís i el Salvador a lo millor hagues girat cua a mig camí.