dimarts, 23 de desembre del 2008

BON NADAL I BONA ENTRADA D'ANY


...LA UNI HA FET QUE DEIXES UNA MICA EL BLOG DE BANDA PER CULPA DELS TREBALLS I EXÀMENS.... (Espero a partir d'ara no deixar-lo de banda, si més no fins als exàmens del segon quatrimestre al juny)
No ser n'hi per on començar del temps que fa que no escric al blog, però bueno un resum i tot arreglat jajajaa... Tot i tindre feina i no escriure per aquí he seguit fent cosetes, sortir a còrrer tot i que molt pocs dies, nedar que amb aquesta disciplina si que he complert ja que no he deixat d'anar a cap dels entrenos del divendres amb tota la gent del club i altres dies de la setmana que he anat per lliure, amb aquest fred és l'únic que em venia de gust fer...
El dia 20/12/2008 sortida d'esquí de fons a Guils de Cerdanya amb el Lulu, molt cansats però un molt bon entreno, amb 3 horetes ja en vam tindre més que suficient, tot i cansar-nos una mica bastant, tampoc no va faltar estones on et cargolaves de riure ja que em les caigudes del senyor Lulu era impossible no riure jajaja...

...Una de les seves caigues espectaculars...

I bueno a partir d'ara a veure si entreno més perquè sinó, podem em fotran fora del club molt aviat, i tot just acabo de fitxar, jajajaja... (Bueno susposo que ja estic dins, però no o ser del cert perquè encara he de fer les proves per saber si mi volen...)

Ahhhh i una cosa molt important: MOLTS ÀNIMS SANTA ESPERO QUE ET RECUPERIS AVIAT. (No ser si la teva filla petita et va donar molts records i molts ànims, però li vaig donar amb ella ja que pobreta és la que m'informa)

VINGA MOLT BONES FESTES A TOTS!!!! (I no us foteu gaires torrons, i si ho feu ja sabeu el que toca, cremar-los sigui com sigui...)