dissabte, 2 de novembre del 2013



TRAVESSIA LES ILLES MEDES

Aquest cap de setmana juntament amb 6 companys del club vam participar a la 4 edició de la travessia de l'Estartit Illes Medes per la Marató de TV3 és una travessia solidària, on el 100% dels beneficis de la travessia van destinats a la Marató de TV3. Neda el Món organitza com cada any un gran repte en un entorn natural espectacular i altament protegit. Des de l’any 2011, la travessia passa entre la Meda Gran i la Meda Petita, sortint i arribant a la Platgeta de l’Estartit, completant els 4700 metres d’aquest recorregut solidari.

Va estar un mati amb un ambient molt agradable, gràcies el solet i la temperatura de l’aigua, unes sortides tranquil·les, respectant el 100% la NO competició que volen transmetre els de l’organització.

Van ser 4.700m molt agradables tot i les picades de meduses i una gran satisfacció un cop assolit el repte de conquerir i poder donar tota la volta a les illes medes.  Els de l’organització no pengen classificacions per seguir marcant que no es competitiu però si que fan arribar un pdf per ordre alfabètic amb el temps de cadascú tots barrejats curta i llarga pq cadascú pugui tenir el seu temps del seu repte.

Jo molt contenta del meu temps 1h 28m gràcies el no tenir pressió de res i de ningú sempre es neda molt millor.

MOMENTS GRANS MOMENTS:

Moment dia previ a la travessa:


Moments de feina:


Moments amb els del club:(Falta el Junca que ja havia començat amb els de la primera ona)



Moments de mare: 


 Moments de concentració abans de començar: 



 Moment de satisfacció un cop acabat el repte:




Moment finishers:(falta Comas i Gerard)


Gràcies a tots, sobretot el Lluís i l'Arlet per estar allà el meu costat.