dimarts, 29 d’octubre del 2013


2H RESISTÈNCIA D’AVIÀ

Aquest cap de setmana una mica d’esport però diferent el que fem sempre. Per primera vegada vaig participar amb unes dues hores de resistència i ven a prop de casa Avià.

Juntament amb la Kate una companya del club, vàrem disfrutar de les 4 fins les 6 de la tarda donant voltes a un circuit tancat d’uns 3km i pico amb una mica de tot: Pista, corriolet, pujades, baixades, moltes curves etc....

Durant totes les voltes vam estar batallant amb les noies que van fer quartes per aconseguir la tercer posició però gràcies a les forces de la meva companya Kate a l’última volta vam aconseguir pujar a l’últim graó del podi i amb molta il·lusió.


“Quina coincidència... Doncs una de les noies d’igualada de l’altre equip amb qui estàvem batallant la tercera posició competia igual que jo, amb igualtat de condicions, totes dues vam ser mares el dia 18 de juny de dues nenes precioses i per les dues era la primera prova competitiva” Encantada de coneixet Marta Viladoms. Espero conèixer la Júlia ven aviat.

Unes Quantes fotos de la cursa:


  



















Satisfacció després d’una bona cursa.

Gràcies Kate per voler compartir aquestes hores el meu costat. Ens ho em passat genial. 
Estàs molt i molt valenta... estic segura que aquest any els duatlons de muntanya tornaràs a donar guerra. Aquesta victòria ha estat gràcies a tu. A veure quan repetim jajaja!!!



dimarts, 22 d’octubre del 2013

BTT CAL MARÇAL 2013


Després d’una any i pico sense tocar la btt....


Aquest cap de setmana a tocatfer poble fent la BTT de Cal Marçal i amb molt bona companyia... Aquí les teniu les quatre dones:


La millor recompensa es trobar aquest tresor a l’arribada.

Per cert... Falta felicitar a l’organització, com cada any han estat a l’alçada amb els recorreguts: corriols molt xulus, pista, pedres grosses, una mica de rius i rieretes, palanques, etc i sobretot els avituallaments amb molt bons ajudants.

diumenge, 13 d’octubre del 2013



TORNEMMMMM!!!!!!


Després d’un any i poc sense actualitzar, sense cap cursa simplement nedant i seguint el curs d’un embaràs de nou mesos tornem a començar.

Ara amb una nena de quatre mesos preciosa, que ens dona una alegria i unes forces immenses pel dia a dia, seguim entrenant d’un altre manera però seguim fent alguna cosa...

Així que aquest 1 de novembre sinó passa res estarem a la línia de sortida de la travessa solidaria per la marató de tv3 de les illes medes, completant un recorregut de 4700m.


Ens veiem allà amb tots aquells /es que vulgueu passar un mati solidari gaudint d’allò que tant ens agrada.


Fins aviat.